آموزش کراتین

آموزش کراتین به روش ساده

آیا به دنبال آموزش کراتین با توضیحاتی ساده وروشی آسان هستید؟ در این مقاله به بررسی مرحله به مرحله کراتین مو به روش ساده پرداخته شده است. در حالت کلی کراتین نوعی پروتئین طبیعی موجود در موی همه افراد است. افراد طی زمان‌های مختلف با رفتارهای نامناسب مانند اتو کشیدن، شستن مو با آب بد کیفیت، دکلره و رنگ کردن و … باعث از بین رفتن کراتین موجود در مو می‌شوند. با این کار به مرور مو به چالش کشیده می‌شود و دچار بد حالتی، وز، ضعف و شکنندگی می‌شود. در صورتی که موهای آسیب دیده دارید و به دنبال راهی برای صاف کردن مو و یا تقویت و ترمیم مو هستید، می‌توانید از کراتین مو استفاده کنید. ممکن است به دنبال آموزش کراتین بگردید تا بدانید در طی فرایند کراتین چه اتفاقی بر سر موهای شما می‌آورند.

آموزش کراتین

مرحله اول: باز کردن فلکس مو

در مرحله اول آموزش کراتین، به باز کردن فلکس مو پرداخته می‌شود. منظور از این کار این است که باید ببینید مو تا چه حد آسیب دیده است. هر چقدر مو بیشتر آسیب دیده باشد یعنی فلکس مو بازتر است. در برخی موارد مشاهده می‌شود که میزان آسیب دیدگی مو در حدی زیاد است که قبل از کراتین نیازی به باز کردن فلکس مو و یا استفاده از شامپو قبل از کراتین نیست. ولی در حالت کلی توصیه می‌شود حتما از شامپو قبل کراتین استفاده شود.

در صورتی که فرایند کراتینه شما سه مرحله‌ای باشد و لزوم به استفاده از شامپو قبل از کراتین بود که باید استفاده شود. در صورتی که لزومی به استفاده از شامپو نبود، باز هم توصیه می‌شود از طریق زیر خودتان قبل از کراتین درست کنید. روش درست کردن این شامپو به این صورت است که باید یک شامپوی معمولی ایرانی انتخاب کنید و آن را با اکسیدان ترکیب کنید. اگر مو سالم بود یعنی فلکس مو بسته بود، باید مو را کمی دمیج کنیم تا فکلس مو باز شود. از شامپو و اکسیدان 6% به میزان لازم معمولی انتخاب کنید و بر روی مو بزنید.

نکات لازم در مرحله باز کردن فلکس مو

اجازه دهید این ترکیب برای ده دقیقه بر روی مو باقی بماند. در صورت نیاز می‌توان این تایم را بیشتر کرد و در صورت لزوم یک بار مو را شسته و دوباره از ترکیب شامپو و اکسیدان استفاده کرد. اگر مو ضعیف و دکلره باشد یکبار کافی است. دقت کنید که میزان شامپو باید از میزان اکسیدان بیشتر باشد و در این ده دقیقه مو ماساژ داده شود. البته این روش قدیمی است و بهتر است از شامپوهای استاندارد قلیایی استفاده کنید.

بعد از شستن مو کمی صبر کنید و مو را با پارچه نخی خشک کنید. البته مو نباید کاملا خشک شود، فقط باید آب مو گرفته شود. در صورتی که مواد کراتین بر روی موی خیس زده شود شبیه به این می‌ماند که مواد را با آب ترکیب می‌کنید. با این کار تاثیر مواد کراتینه کمتر خواهد شد. باید بر روی موی مشتری حدود 10% نم وجود داشته باشد. در طی این فرایند به آرامی با مو رفتار کنید زیرا آسیب دیده است. تا حد امکان مو را شانه نکنید تا بیشتر دمیج نشود.

باز کردن فلکس مو در آموزش کراتین
باز کردن فلکس مو

مرحله دوم: موادگذاری

در این مرحله از آموزش کراتین، باید مو را به قطعات مساوی تقسیم کنید. سپس از قسمت پشت سر شروع کرده و مواد را بر روی مو بزنید و همزمان مو را شانه کنید. توجه کنید که ساقه مو بیشتر آسیب دیده است و مواد بیشتری باید بر روی ساقه بزنید. کل مو باید موادگذاری شود و سپس کاملا کاور شود تا 45 دقیقه الی 1 ساعت بماند. دقت کنید که دشمن مواد کراتین، سرما است. سرما باعث می‌شود کیفیت مواد کراتین کاهش یابد و خراب شود. البته این مسئله به این معنی نیست که مواد کراتینه را باید جلوی بخاری بگذاریم. دمای محیط و سر مشتری باید کاملا معتدل باشد نه خیلی گرم و نه خیلی سرد.

تقسیم مو به قطعات مساوی در آموزش کراتین

در این مرحله باید مو 1 ساعت در محیط نسبتا گرم بر روی مو باقی بماند. برای مثال می‌توان از سشوار های کلاهی و قدیمی برای 5 دقیقه استفاده کنید و بلافاصله بعد از گرم شدن سر مشتری آن را خاموش کنید. مشتری باید در گرمای ملایم محیط بنشیند. حرارت زیاد به مو سبب بی‌کیفیت شدن مواد کراتین خواهد شد.

در این مدت زمان بهتر است گاهی مو را شانه بزنید و مواد باقی مانده داخل شانه را با دستمال پاک کرده و آن را هرگز دوباره به مو نزنید. دقت کنید که مو بعد از این که در تماس با مواد کراتین قرار گرفت، بسیار حالت‌پذیر می‌شود. ولی این موضوع به این معنی نیست که شما مو را گیره بزنید یا آن را پیج دهید. مو باید صاف و لخت بماند. حتی در زمان خشک کردن مو نیز نباید آن را زیاد پیچ دهید زیرا مو حالت می‌گیرد.

مرحله سوم: براشینگ و خشک کردن

این مرحله کاملا بستگی دارد به برند کراتین شما دارد. در بعضی از موارد شما نیاز دارید قبل از اتوکشی یک مرحله مو را براشینگ کنید تا دود مواد از بین برود. در بعضی از مواد مثل ونیکس نیازی به براشینگ نیست و شما باید با باد سرد مورا خشک کنید.

مرحله چهارم: اتوکشی

بعد از گذشت یک ساعت می‌توانید به مو سشوار بگیرید و آن را کاملا خشک کنید. در این فرایند نیاز است تا از پشت سر، لایه‌های خیلی نازم از مو را بگیرید و بقیه را با استفاده از یک گیره بسیار کوچک و نرم مانند دم باریک جمع کنید. بعد از تقسیم بندی مو به لایه‌های نازک نیاز است تا اتوکشی آغاز شود. دقت کنید تعداد دفعات اتوکشی هیچ ربطی به صافی، ماندگاری و احیا ندارد.

برای مثال در مواد کراتینه لونیکس در کراتینه موی آسیب دیده و ضعیف هر قسمت مو باید 7 بار و برای موی سالم هر قطعه مو باید 20 بار اتو کشی شود. در کل این کار بستگی به مواد کراتین و تجربه آرایشگر دارد. طرز صحیح اتوکشی در قسمت ریشه به شکل ضربدری می‌باشد و در قسمت ساقه پشت مو نیز باید لایه‌هی مو بسیار نازک باشد و نهایت حوصله در اتوکشی در نظر گرفته شود. همه قسمت‌های مو را یک دست اتو کشید و بهترین زاویه برا اتوکشی 90 درجه است. در انتهای مو به اتو زاویه ندهید زیرا مو حالت می‌گیرد.

در قسمت ریشه موهای فر باید دقت زیادی داشته باشید. بعد از این که فر ریشه مو گرفته شد اتو را چندین بار بالا و پایین کنید. سرعت بالا و پایین کردن اتو باید بسیار آرام و با حوصله باشد. در مرحله اتوکشی باید چند بار حالت ضربه‌ای بر روی مو بزنید سپس اتو را به سمت پایین بکشید.

نکات اتوکشی در آموزش کراتین

در هنگام اتوکشی نباید از دستکش استفاده کرد. اگر حرارت اتو مو دست شما را اذیت کرد، به سراغ سایر قسمت‌های مو بروید تا آن قسمت داغ شده کمی خنک شود و دوباره اتوکشی انجام گیرد. دقت کنید اتوکشی مهم‌ترین مرحله کراتین تراپی است و باید وقت زیادی صرف آن شود و با دقت انجام شود. دمای اتو مو باید 230 درجه باشد و حتی دمای کمتر 229 درجه نیز در میزان اثرگذاری مواد کراتینه مفید نخواهد بود.

مرحله اتوکشی در آموزش کراتین

مرحله پنجم: قرنطینه و تثبیت

این مرحله شامل دو قسمت است:

1- کراتین‌هایی مانند گلوبال که قرنطینه دارند.

2-کراتین‌های مانند اینوار لونیکس و … که قرنطینه ندارند.

البته می‌توان به قطعیت گفت که تمام کراتین‌ها دارای زمان قرنطینه هستند و فقط مدت زمان آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. برخی از مواد کراتینه نیاز به یک ساعت قرنطینه و برخی نیاز به سه روز دارند. این زمان به این معنی نیست که شما حتما بعد از یک ساعت مجبور به شستن مو هستید، بلکه می‌توانید هر چند روز که خواستید مواد را روی مو نگه دارید.

در مرحله آخر از ماسک بعد از کراتین یا ماسک تثبیت استفاده می‌شود. 45 دقیقه بعد از اتوکشی می‌توان اجازه خشک شدن به مو را داد و سپس از ماسک تثبیت استفاده کرد و سپس بعد از 15 دقیقه هم مواد کراتین و هم ماسک را شست. این روش در برخی از روش‌های آموزش کراتین مورد استفاده قرار می‌گیرد. بعد از شست و شو باید مو را با استفاده از باد سشوار خشک کنید و مو را به حال خود رها نکنید. مو نباید در این مرحله دارای رطوبتی باشد.

این نوشته ارزش چند ستاره را دارد؟ 1ستاره .... 5ستاره
[کل: 0 میانگین: 0]

همچنین ببینید

برای ماندگاری آرایش چه کنیم

برای ماندگاری آرایش چه کنیم؟

برای ماندگاری آرایش چه کنیم؟ یکی از مشکلات بسیار مهمی که بسیاری از بانوان بخصوص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *