اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم
543071476

اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم؟

اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم؟ یکی از عفونت‌های رایج در بین افراد قارچ ناخن است که می‌تواند در ناخن دست یا پا ایجاد شود. در این بیماری روی ناخن لک‌های سفید یا زرد ظاهر می‌شود. عموما قارچ ناخن در پا بیشتر از دست اتفاق می‌افتد، زیرا در ناخن‌های پا شرایط برای رشد قارچ فراهم است. این بیماری معمولا توسط دسته‌ای از قارچ‌ها به نام درماتوفیت‌ها ایجاد می‌شود. قارچ ناخن اول در نوک یا قاعده ناخن ایجاد شده و سپس کل ناخن را در بر می‌گیرد.

اگر به قارچ ناخن مبتلا شدید بدانید که این عارضه درد ندارد ولی لمس ناخن دارای قارچ ممکن است کمی دردناک باشد. قارچ ناخن سبب می‌شود ناخن ظاهر بدی به خود بگیرد، بشکند و یا ترک بخورد. از دلایل اصلی ابتلا به قارچ ناخن می‌توان به بهداشت ضعیف، ضعف سیستم ایمنی، خیس بودن یا مرطوب بودن طولانی مدت ناخن، کاشت غیر اصولی و … اشاره کرد. اگر به موقع این عارضه را تشخیص دهید و جلوی سرایت قارچ ناخن به سایر ناخن‌های سالم را بگیرید، درمان نیز سرعت گرفته و در زمان کوتاهی ناخن سالم خواهد شد. اکنون اگر ابتلا به قارچ ناخن هستید و این سوال در ذهنتان ایجاد شده که “اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم” این مقاله را مطالعه کنید.

استفاده از جوش شیرین در درمان قارچ ناخن

یکی از راه‌های خانگی برای درمان قارچ ناخن استفاده از جوش شیرین است. اگر قارچ روی ناخن سبز رنگ باشد جوش شیرین می‌تواند آن را درمان کند. جوش شیرین جاذب رطوبت است و از آنجایی که قارچ در محیط مرطوب رشد می‌کند، پس جوش شیرین با از بین بردن رطوبت، جلوی رشد قارچ را می‌گیرد. از طرفی جوش شیرین دارای خاصیت ضد قارچی است و جلوی رشد قارچ را می‌گیرد. کمی جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و سپس روی ناخن خود بگذارید. 15 دقیقه صبر کنید سپس دستتان را بشویید.

قارچ ناخن پا

استفاده از روغن درخت چای برای درمان قارچ

اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم؟ یکی از مواد موثر در درمان خانگی قارچ ناخن، روغن درخت چای است. این روغن ضد باکتری و ضد قارچ است و درد را نیز کاهش می‌دهد. با استفاده از روغن درخت چای می‌توان بوی بد ناخن را رفع کرد. کمی از روغن را به پنبه آغشته کنید و بر روی ناخن بکشید. روزی یک یا دو بار این کار را تکرار کنید.

استفاده از سرکه در درمان قارچ

استفاده از سرکه برای درمان قارچ ناخن

برای درمان خانگی قارچ ناخن می‌توانید به راحتی از سرکه استفاده کنید که معروف به ماده ضد قارچ و ضد باکتریایی است. سرکه ph ناخن را تنظیم کرده و قارچ ناخن را از بین می‌برد. سرکه را هم به تنهایی و هم با ترکیب جوش شیرین می‌توان استفاده کرد. در این روش دو پیمانه آب را با یک پیمانه سرکه ترکیب کنید. سپس انگشت دارای قارچ را درون این مخلوط قرار دهید سپس 10 الی 15 دقیقه صبر کنید. بعد دست را آبکشی کرده و خشک کنید. این روند را روزی 2 یا 3 بار انجام دهید. از روغن نارگیل و عصاره برگ زیتون نیز برای درمان قارچ ناخن می‌توان استفاده کرد.

درمان خوراکی و موضعی برای از بین بردن قارچ ناخن

درمان خوراکی یا موضعی قارچ ناخن

اگر ناخن قارچ گرفت چه کنیم؟ علاوه بر روش‌های درمان خانگی، برخی قرص و پمادها موجود هستند که می‌توان برای درمان قارچ ناخن از آن‌ها استفاده کرد.

  • آمورولفین
  • سیکلوپیروکس
  • افیناکونازول
  • توابورول

در صورتی که با استفاده از محصولات موضعی قارچ ناخن درمان نشد، باید از درمان‌های خوراکی نیز در روند درمان استفاده کرد. برخی از این داروهای خوراکی عبارتند از:

  • فلوکونازول
  • گریزئوفولوین
  • ایتراکونازول
  • تربینافین

در صورت علاقمندی به مطالعه و شناخت درباره “رنگ ناخن علامت چیست” حتما به مقاله لینک شده مراجعه کنید.

این نوشته ارزش چند ستاره را دارد؟ 1ستاره .... 5ستاره
[کل: 0 میانگین: 0]

همچنین ببینید

سایت عمده فروشی لباس ترکیه

سایت عمده فروشی لباس ترکیه

اگر به دنبال معتبرترین سایت عمده فروشی لباس ترکیه هستید این مقاله را مطالعه کنید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *