کاشت ناخن چه عوارضی دارد

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟ امروزه کاشت ناخن در میان بانوان بسیار پر طرفدار است ولی همچنان برخی از مردم از عوارض این کار می‌ترسند. در کاشت ناخن از مواد مختلفی استفاده می‌شود که بر روی بافت ناخن قرار می‌گیرد و زیبایی دستان شما را چند برابر می‌کند. ولی همین عمل جلوی رسیدن اکسیژن به ناخن طبیعی را می‌گیرد و هزار و یک مشکل برای سلامتی فرد ایجاد می‌شود. با ما همراه باشید تا با عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.

کاشت ناخن چه عوارضی دارد

تاثیرات منفی اشعه UV

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟ در پاسخ به این سوال باید به طریقه خشک شدن لاک ناخن در هنگام کاشت دقت کنید. ژل‌هایی که برای کاشت استفاده می‌شوند را باید در معرض اشعه uv قرار داد تا خشک شود. این اشعه الکترومغناطیسی دارای اثرات مضری است که می‌تواند شامل چین و چروک در دست و یا حتی سرطان پوست شود. این دستگاه به صورت غیر مستقیم بر روی DNA اثر می‌گذارد. پس بانوانی که باردار هستند ترجیحا به سراغ کاشت ناخن نروند.

تاثیرات مضر اشعه uv

ابتلا به قارچ ناخن

در صورتی که از عوارض کاشت ناخن بی‌خبرید بهتر است بدانید یکی از عوارض رایج این کار، ابتلا به قارچ ناخن است. با کاشت مداوم ناخن، قسمت سخت ناخن خودتان که کراتین نام دارد به مرور ضعیف می‌شود. بخش سخت ناخن در مقابل قارچ‌های میکروسکوپی مقاومت خود را از دست داده و کل ناخن را در بر می‌گیرند. از علائم وجود قارچ در ناخن می‌توان به ایجاد رنگ قهوه‌ای و سبز روی ناخن اشاره کرد.

ابتلا به عفونت قارچی

نازک شدن ناخن

هدف از کاشت ناخن، داشتن ناخن‌هایی زیباتر و بهتر است. ولی با این کار کم کم سطح ناخن نازک شده و در اثر قرارگیری مداوم ژل روی ناخن به قدری آسیب دیده است که این صدمه به راحتی جبران نمی‌شود. نازک شدن تدریجی ناخن سبب شکنندگی بیشتر ناخن شده و ظاهر طبیعی ناخن آسیب می‌بیند.

ایجاد عفونت باکتریایی

اگر هنوز هم این سوال در ذهنتان ایجاد شده که “کاشت ناخن چه عوارضی دارد” باید بدانید کاشت ناخن عفونت باکتریایی را به همراه دارد. بعد از این که ناخن کاشت شد، امکان تمیز کردن زیر ناخن خودتان سخت بوده و به این ترتیب احتمال ایجاد عفونت باکتریایی افزایش می‌یابد. عفونت باکتریایی به رنگ سبز بوده و در صورت نفوذ آب به زیر ناخن بیشتر می‌شود. در صورتی که قصد دارید زیر ناخن را با اکریلیک پاک کنید، مسموم خواهید شد. امروزه استفاده از اکریلیک‌ها با متیل متاکریلیت به علت سمی بودن ممنوع است و نباید در سالن‌ها مورد استفاده قرار گیرد. پس در هنگام کاشت دقت کنید که مواد کاشت شما دارای اکریلیک نباشد.

تاثیرات منفی گازهای سمی

در لاک ناخن برخی مواد شیمیایی مانند تولوئن (Toluene)، فرمالدهید (Formaldehyde) و دی بوتیل فتالات (DBP) و نیترو سلولز (Nitrocellulose) وجود دارد که برای سلامتی بدن بسیار مضر هستند.

  • تولون ماده حلالی است که جلوی جدا شدن رنگ از ناخن را می‌گیرد و به سیستم عصبی بدن آسیب می‌زند.
  • فرمالدهید ماده شیمیایی است که نقش سخت کننده ناخن را دارد و لاک را برای مدت زیادی روی ناخن نگه می‌دارد. این ماده سرطان‌زا است.
  • دی بوتیل فتالات ماده‌ای است که جلوی شکستن ناخن را می‌گیرد ولی به دستگاه تناسلی نیز آسیب می‌زند.
  • نیترو سلولز نقش مهمی در خشک شدن ناخن و استحکام آن دارد. از طرفی پاک کردن این ماده نیاز به استونی دارد که سبب بروز بیماری‌های پوستی و گوارشی می‌شود.

اگر علاقمند به مطالعه درباره “رنگ ناخن علامت چیست” هستید به مقاله لینک شده مراجعه کنید.

این نوشته ارزش چند ستاره را دارد؟ 1ستاره .... 5ستاره
[کل: 0 میانگین: 0]

همچنین ببینید

سایت عمده فروشی لباس ترکیه

سایت عمده فروشی لباس ترکیه

اگر به دنبال معتبرترین سایت عمده فروشی لباس ترکیه هستید این مقاله را مطالعه کنید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *