معرفی برترین مجله های اینترنتی مد و فشن خارجی
مجله های اینترنتی مد و فشن خارجی سالیان زیادی است که محبوبیت دارد و در سرتاسر جهان دارای طرفداران مخصوص به خود است. افراد زیادی در دنیای مد و فشا مشغول به فعالیت هستند و با اینکه این دنیای مد از گذشته مورد توجه دیگران بوده است، باز هم با گذشت زمان همچنان به عنوان یک صنعت پر طرفدار شناخته میشود. در قدیم مردم در زندگی روزانه خود با دنیای مد درگیر نبودند ولی امروزه تحول بزرگی در این عرصه بوجود آمده است و همه انسانها به نوعی با دنیای مد درگیر شدهاند. در این میان بسیاری از رسانهها و مجلات مختلف وجود دارند که برای نمایش دنیای مد به مردم جهان ایجاد شدهاند. معروفترین این مجلات، وبسایتهای مد، شبکههای اجتماعی و شبکههای تلویزیونی که معروف هستند در این مقاله معرفی شدهاند.
قبل از آن که ادامه مقاله را بخوانید و با مجلات خارجی این حوزه آشنا شوید، این موضوع را مطرح کنیم که ما در ایران نیز مجلات اینترنتی زیادی در زمینه مد و فشن داریم. چند مورد از بهترین مجله های اینترنتی مد و فشن ایران را نیز در کادای معرفی کردهایم. که پیشنهاد میکنیم آن را بخوانید.
مجلات مد سالیان زیادی است که در زمینه اطلاع رسانی درباره دنیای مد و فشن به مردم منتشر میشوند و افراد زیادی از سر تا سر جهان این مجلات را مطالعه میکنند. در چند سال گذشته که اینترنت همه گیر نشده بود و در دسترس تمامی افراد قرار نگرفته بود، از مجلات به عنوان محل مناسبی برای تبلیغات، ارائه مدلهای جدید لباس و جواهرات و معرفی سوپر مدلها استفاده میشد. با ظهور اینترنت و شبکههای اجتماعی این نقش کمرنگ شد ولی همچنان هم طرفداران خود را دارد و میزان فروشش بالا میباشد. مجله های اینترنتی مد برای اولین بار در کشور فرانسه چاپ شدند که مهد شکلگیری دنیای مد است. البته ناگفته نماند که کشور آمریکا نیز سهم قابلتوجهی از بازار دنیای مد و فشن را در اختیار دارد و تأثیر غیرقابلانکاری در صنعت مجلات مد داشته و دارد. در میان تعداد بسیار زیاد مجلات، چندین مورد از آنها به شهرت زیادی رسیدهاند که از چاپ عکس مدلها بر روی مجلات استفاده میشود.
مجله مد vogue
مجله ووگ
قطعا نام مجله وگ را شنیدهاید که پر فروشترین نشریات مد و فشن خارجی است و بیشترین خواننده را در کل جهان دارد. این مجله برای اولین بار در سال 1982 وسط تاجر آمریکایی به نام آرتور بالدوین ترنر به عنوان روزنامه هفتگی منتشر شد. در همان سالهای ابتدایی محتوای این مجله اشاره بر سبک زندگی و تفریحات اقشار سطح بالای جامعه آمریکا داشت. مجله Vogue اغلب کتاب مقدس مد نامیده میشود. این مجله مد و فشن با انتشار نسخههای استاندارد و ویژه در سراسر جهان از موفقیتهای بین المللی برخوردار است. در سال 1909 امتیاز مجله وگ توسط فردی به نام Condé Montrose Nast خریداری شد و روند عملکرد مجله به سمت دنیای مد زنان سوق پیدا کرد. بعد از 2 سال مجله وگ به اعتبار جهانی بسیار زیادی رسید و در اروپا نیز معروف شد.
در سال 1988 بود که مجله ووگ کمی افت کرد و سپس بعد از گذشت چند سال فردی به نام آنا وینتور به عنوان سر دبیر مجله وگ انتخاب شد و با اعمال سیاستهای روز دنیا توانست دوباره مجله وگ را زنده کند. مجله ذکر شده هر ماه به 23 زبان زنده دنیا منتشر میشود و نسخه ایتالیایی آن به عنوان برترین نشریات مد و فشن خارجی شناخته شده است. افراد معروف زیادی در طول ده سال با این مجله همکاری کردهاند از جمله هلموت نیوتن، پیتر لیندبرگ، استیون میزل، پاتریک دمیر شایلر، ماریو تستینو و مدلهایی مانند لیندا اوانجلیستا، نائومی کمبل، کلودیا شیفر، ناتالیا وودیانوا؛ مصاحبههایی با ریناتا لیتوینووا ، دیانا ویشنوا و چولپان خاماتووا در این مقاله صورت گرفته است.
مجله elle
مجله زیبایی ال
از دیگر مجله های اینترنتی مد و فشن خارجی مجله ال میباشد که در سال 1945 برای اولین بار منتشر شد. همانطور که از نام این مجله مشخص است، مجله فشن ال در فرانسه چاپ میشود. این مجله به قدری موفق شد که امروزه در 44 کشور مختلف در جهان قابل خریداری است. در مجله ال به تمام نکات لازم برای خوش تیپی زنان و استایل شیک آنها اشاره شده است. مزیتی که خواندن مجلههای مد دارند این است که طرز تفکر بانوان را در زمینه پوشش و آرایشی و … تغییر میدهد و میتواند آنها را با تغییرات فرهنگی آشنا کند. کسب اطلاعات درباره اینکه مردم در سر تا سر جهان چه نظری درباره مد و فشن دارند میتواند شما را نسبت به وضعیت فرهنگی دیگر کشورها آشنا کند. پس تنها اهالی مد و پوشاک نیستند که باید مجلات مد و فشن را مطالعه کنند، آشنایی با این مجلات برای روانشناسان و جامعهشناسان هم ایده بدی به نظر نمیرسد.
مجله هارپرز بازار (Harper’s Bazaar)
مجله بازار
یکی از معروفترین نشریات مد و فشن خارجی مجله bazaar است که بسیار مهم و پر مخاطب میباشد. مجله بازار معمولا بر روی جلد خود از تصاویر مدلها و سلبریتیها استفاده میکند که جزو عکسهای پر طرفدار در دنیای مد هستند. مجله بازار بسیار قدیمی است و اولین چاپ آن به سال 1867 برمیگردد. هارپر بازار در ایالات متحده آمریکا و شهر نیویورک متولد شده و هماکنون هم مقر اصلی آن در همین شهر قرار دارد. مجله معروف بازار امروزه توسط یک شرکت معروفی به نام HEARST COMMUNICATIONS مدیریت میشود و توانسته است که جایگاه بسیار خوبی در زمینه فشن داشته باشد. مجله هارپر تا به حال با سلبریتیهای مختلف و معروفی مصاحبه کرده و عکس آنها را بر روی جلد منتشر کرده است و از همین طریق توانسته به شهرت زیادی دست پیدا کند.
مجله نومِرو (Numéro)
از دیگر مجله های اینترنتی مد و فشن خارجی مجله نومرو است که برای اولین بار در سال 1998 چاپ شد. این مجله با هدف افزایش میزان آگاهی زنان از هنر، موسیقی، طراحی، سبک زندگی و مد راه اندازی شد. شاید تصور کنید که مد و فشن فقط به لباسهای رنگارنگ و آرایش محدود میشود ولی اینگونه نیست. بلکه این صنعت توانسته تغییرات چشمگیری در فرهنگ و عقاید زنان ایجاد کند. برخی معتقدند که مد و فشن برای دنیایی پر از جنگ و خونریزی کاملا غیرضروری است. ولی این نگاه و عقیده درست نیست. زیرا پایه و اساس دنیای فشن فرهنگ است و میتواند نقش زیادی در درک عقاید صحیح فرهنگ و سبکهای جدید زندگی داشته باشد.
مجله نومرو
مجله نومرو زیاد به دنبال تصاویر پر زرق و برق سلبریتیها نیست و بیشتر به دنبال تولید محتوا در راستای تاثیرگذاری بر بانوان میباشد. البته ناگفته نماند که این روزها نومرو فقط برای زنان منتشر نمیشود و نسخه مردانه آن هم وجود دارد. کیفیت عکسهای این مجله مثالزدنی است. نومرو را هم میتوانید در پلتفرمهای جدید یعنی فضای مجازی پیدا کنید.
مجله اینستایل (Instyle)
یکی از مجله های اینترنتی مد و فشن خارجی مجله اینستایل است که برای تمامی کسانی که علاقمند به آشنایی با سبک زندگی و مد هستند، مناسب میباشد. این مجله یکی از معدود مجلههایی است که منبع مطالعه برای وبلاگ نویسان فشن به شمار میرود. فردی به نام آریل فاکسمن حدود 25 سال پیش به عنوان سر دبیر مجله اینستایل فعالیت میکرد تا اینکه لورا براون در سال 2016 این مقام را کسب کرد. براون همان مدیر اجرایی قدیم مجله بازار بود که دارای تجربه کافی و خوبی در این زمینه میباشد.
مجله مد اینستایل
با گذشت دو سال در 2018 مجله اینستایل توانست به بزرگترین مجله مد تبدیل شود. در همان سال مجله اینستایل عکاسی و یا تبلیغ با استفاده از خز را قدغن اعلام کرد و توانست نظر طرفداران حقوق حیوانات را به سوی خود جلب کند. ایناستایل نه تنها در آمریکا بلکه در بیش از ۱۶ کشور از جمله استرالیا، آلمان، برزیل، یونان، کره جنوبی و اسپانیا توزیع میشود.